onsdag 23 juni 2010

Gårdagens tävlande

Igår hann jag aldrig blogga, så det får bli ett tidigt morgoninlägg istället. Vi har just kommit till tävlingsplatsen, men vi kan inte ändra roboten så mycket än fören vi vet hur tävlingsbanorna ser ut. Dagens tävlingstider ligger på eftermiddagen, den första är kl 14.00, så vi har gott om tid på oss att ändra roboten när vi sett tävlingsbanorna som det börjar tävlas på kl 9.

Igår fick vi blandat resultat på de tvä körningarna. Den första gick superbra, och vi klarade allt, dock så tog vi upp den två gånger (= straffpoäng). Den hämtade vi in poäng på alltså, men det var tyvärr en bana som inte ger lika mycket som de normalt brukar, eftersom det var en lätt bana med nästan inga svårigheter förutom den del av banan som är likadan varje gång.

Den andra rundan, som var på en betydligt svårare bana, gick kort sagt väldigt dåligt. Det var mycket som failade och ja. Ingen bra runda alltså. Men trots detta ligger vi nu på 20:onde plats av ca 40 (?) länder. Efter första dagens tävlingar så låg vi på runt 25:e plats, så vi har höjt oss i alla fall.

Idag är målet att köra så bra rundor att vi kommer vidare i tävlingen, för imorgon är vi vara utslagna annars. Håll tummarna!

Igår var det inte bara tävlingsplatsen vi såg, utan vi var även ut och gjorde lite anna. Eftersom våra rundor låg så tidigt på morgonen så hade vi tid till annat med.

Efter tävlinganrna så åkte vi till Undervattensparken, som var full med fina fiskar, konstiga räkor, och djur som inte alls såg ut som dem borde. Vi avslutade där med att titta på en sjölejon-uppvisning. Väldigt kul :) När vi skulle gå tillbaka till taxin så mötte vi massor med apor, som gärna ville bli fotograferade.På kvällen var det dags för "Junior-partyt", ett party för alla juniorlag alltså. Det var på "Science park", något som kan jämföras med "Tom tits" i Sverige. Massor med experiment, och roliga shower. God buffe var det också.

1 kommentar: