onsdag 2 juni 2010

Uppdatering om vad som hänt

Tiden flyger förbi och tävlingen närmar sig med stormsteg. Mycket har hänt sen sist vi skrev, bland annat så har vi fått klart att vi kommer att åka.

För två veckor sedan hade vi fått in tillräckligt med sponsorpengar för att äntligen kunna boka flyg, det var då det blev klart att vi faktiskt kommer kunna åka. En enorm lättnad.

Precis för en vecka sedan så tog jag (Rebecca), Sebastian, Christer och Marcus en timmes tågresa till Uppsala, där Prevas ligger. De kommer att sponsra laget med både en del pengar + lagtröjor. Vi är väldigt glada över detta, och det var spännande att i onsdags åka ner på ett möte med dem för att bestämma hur tröjorna ska se ut. Vi är väldigt nöjda med utgången av mötet, våra tröjor kommer se väldigt proffsiga ut.

Andra sponsorer vi fått kan ni se till höger.
Under dagen idag kommer vi få veta om vi får en viktig sponsor.

Den 18:onde Juni (om ca 2 veckor) mitt på dagen lyfter vårat flyg från Arlanda, och landar dagen efter, 17 timmar senare, i Singapore, efter att ha gjort en mellanlandning i Qatar. Hem flyger vi mitt på natten den 25:e, och kommer alltså hem 17 timmar senare, mitt på dagen samma dag. Midsommar får vi fira hemma alltså ;)

Hotell kommer bokas idag eller imorgon, beroende på sponsorer. Under veckan eller tidigt nästa vecka kommer även media kontaktas.

1 kommentar:

  1. Det var ju i Torsdags vi åkte till Uppsala, inte onsdags :P
    Och vad hände med vår fina logga? :O

    SvaraRadera